DI-VISION is expert in Enterprise Software op maat. Door onze focus op maximale klantwaarde, maken we de meest bedrijfskritische, “mission critical” applicaties.

b1b.png

DARE TO DIFFER!

Wilt u ook dat uw bedrijfskritische applicaties - die applicaties die elementair zijn voor uw bedrijfsproces - vooral wendbaar, veilig en eenvoudig zijn? Dat ze voor uw bedrijf het verschil maken? Dan zit u goed! Bedrijfskritische software bedenken, bouwen en innoveren is onze missie.

VAN IDEE TOT INNOVATIE

Er zijn genoeg IT & Cloud Consultancy agencies die u kunnen adviseren. Maar helpen zij het advies ook implementeren? In de omzetting van advies naar realisatie schuilt vaak de grootste uitdaging. DI-VISION levert niet enkel de visie, maar helpt de applicatie ook bouwen! Succes gegarandeerd.

ONZE AANPAK

Bij software op maat komen veel invalshoeken kijken. Van gebruikerswensen tot kosten en vereiste knowhow rondom uw proces. Hoe pakt u dit zo efficiënt mogelijk aan? Wij verbinden alle invalshoeken zodat optimale, waardevolle software ontstaat. Ontdek onze aanpak.

MEER WETEN?

Benieuwd naar de meerwaarde van maatwerk software voor uw organisatie? Uw applicatielandschap “future fit” maken door de inzet van serverless en/of cloud native development? Bel Annemarie Vlaming voor een vrijblijvende kennismaking op 06 55 37 55 83.