DI-VISION focust zich op serverless architectuur. Deze cutting edge technologie maakt uw bedrijf wendbaar, innovatief en een stuk eenvoudiger. Ready for the future!

b2b.png

BUSINESS VALUE

Door gebruik te maken van serverless technologie is er minder omkijken naar infrastructuur en beheer. Dat betekent meer focus (ook in tijd en geld) op het realiseren van betekenisvolle software en business value. De aandacht verschuift van beheren naar innoveren. Precies wat u nodig heeft!

100% AWS PARTNERship

DI-VISION is een hoogwaardige en gecertificeerde AWS Consulting Partner. Onze mensen zijn gedreven consultants die altijd in beweging zijn en onze knowhow wordt continu doorontwikkeld. Deze focus in combinatie met onze aanpak zorgt voor de meest betekenisvolle, relevante software.

THE FUTURE IS AGILE!

U merkt het overal: organisaties die voorop lopen zijn wendbaar, focussen op kansen en zijn onderdeel van een ecosysteem. Omdat wereldwijde innovatie steeds sneller gaat, zal uw onderneming steeds flexibeler kernprocessen moeten kunnen aanpassen. Serverless in combinatie met een gedegen aanpak is hierop het antwoord. Software als “enabler” van marktdifferentiatie.

MEER WETEN?

Van meer flexibiliteit en ROI tot high-end security en compliance: serverless technologie is de toekomst. Benieuwd naar de meerwaarde van serverless voor uw business en applicatielandschap? Neem contact op voor een kennismaking met Bas Kroes op 06 10 90 23 89.