Cloud Native betekent maximale wendbaarheid. Door vanaf de start volledig in de cloud te ontwikkelen, wordt uw applicatielandschap flexibeler en klantgerichter.

b3b.png

BORN IN THE CLOUD

Wanneer u kiest voor maatwerk en vanaf de start in de cloud ontwikkelt, maakt u maximaal gebruik van de schaalbaarheid, betrouwbaarheid, veiligheid en kostenbesparingsmogelijkheden. Het is een investering in wendbaarheid en een kans om een voorsprong te nemen in de markt.

MINDSET MATTERS

In de praktijk blijkt dat teams nog vaak op traditionele wijze ontwikkelen voor de cloud. De schaalbaarheid kan dan enkel gezocht worden in het dure opschalen van virtuele machines. Onze focus is zoveel mogelijk horizontaal te schalen op “smart” recources. (microservices, daas, etc.)

ONZE AANPAK

Bij Cloud Native past co-creatie tussen consultants, developers, stakeholders en eindgebruikers. Het samenbrengen van al die perspectieven bundelen wij in onze aanpak. Doordat de cloud infrastructuur voorhanden is kan men direct met focus op waarde en functionaliteit samenwerken.

MEER WETEN?

Van flexibiliteit en kosten tot security en compliance: Cloud Native biedt het meeste perspectief voor de toekomst. Benieuwd naar de meerwaarde van Cloud Native voor uw applicatielandschap en business? Neem contact op voor een kennismaking met Robert Linders op 06 52 47 58 52.